Rätt person på rätt plats
Första steget är att fastställa vilken typ av personal du letar efter,
tjänst och kraven i ditt företag.
- En restaurang som serverar riktigt god mat kan behöva en mer skicklig, kreativ kock, med verkställande färdigheter i smak, och kvalitet.
- En pizzeria behöver en kock som känner till produkten mycket väl och kan hantera beställningar snabbt.
- En hälsokostrestaurang bör leta efter en kock som är mer fokuserad på helhetstänkande inom näring.
- En Konditor skall vara insatt, förstå och kunna utveckla recept, jobba med, nya som gamla tekniker på området.
- En servitris/servitör skall se till att gäster får en minnesvärd upplevelse. Kvaliteten på service är avgörande för vår framgång, tydlig kommunikationsförmåga, tålamod och uppmärksamhet. Arbeta/tänka snabbt i oförutsägbara miljöer. Arbeta bra med all personal, från kockarna till de andra servitörerna.
- En bartender skall tåla det fysiska jobbet, springa runt, lyfta tungt, inventering, skaka drinkar, städa, diska, ytor att torka av, slänga sopor, städa golv, hantera fulla otrevliga människor, samtidigt ge bra underhållning. Alltså skinn på näsan, på riktigt!
- o.s.v.
Självklart så behöver den anställda också ha andra egenskaper för att allt ska fungera smidigt,
den bästa profilen för din restaurang en fråga om talang!
När du väl har en klar uppfattning om vem du letar efter,
skräddarsys rätt person för din resturang.
Personalförfrågan
Copyright © 2020Chef Solutions All Rights Reserved Gastro Solutions drivs av kockar